Tilausinfo

Tilausohjeet

Tervetuloa Zapaton verkkokauppaan. Tee tilaus lisäämällä haluamasi tuotteet OSTOSKORIIN. Tehtyäsi ostokset siirry KASSA-sivulle. KASSA-sivulla täytä pyydetyt yhteystiedot ja lähetä tilaus. Tuotteiden tilaaminen ei edellytä rekisteröitymistä. Tilauksen saavuttua meille saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi. Käsittelemme tietojasi henkilötietolain (10 ja 24§) ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme kokonaisuudessaan täällä.

Maksutavat

Paytrail

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

Collector Lasku/Osamaksu

Joustoa ja valinnanvapautta – maksa kerralla tai osissa, valitsemassasi tahdissa.

Lasku ja tililuotto antavat sinulle lisää aikaa verkkokauppaostostesi maksamiseen. Niitä käyttämällä voit odotella tilauksesi saapumista rauhassa ennen sen maksamista. Maksun voit tehdä joko kerralla laskulla tai pienemmissä osissa tililuotolla, jolloin voit suorittaa kuukausittain sinulle parhaiten sopivan summan ja jakaa maksun enintään 36 kuukauden ajalle.

Laskulla ilmaista maksuaikaa – turvallista ja helppoa asiointia

Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa verkkokauppaostoksillesi. Pitkä maksuaika mahdollistaa sen, että ehdit tarkistaa ostoksesi ja tarvittaessa palauttaa sen ennen laskun erääntymistä.

Maksuaikaa hyödyntääksesi tarvitset myönteisen luottopäätöksen, jonka hakeminen käy helposti ostotapahtuman yhteydessä. Voit hakea sitä, jos olet vähintään 18 vuoden ikäinen ja sinulla on suomalainen henkilötunnus sekä vakituinen, virallinen kotiosoite
Suomessa. Myös luottotietosi tarkistetaan Bisnode Finland Oy:n rekisteristä.

Maksutapaa voidaan käyttää jopa 5 000 € ostoksiin.

Kun olet saanut myönteisen luottopäätöksen sekä vahvistanut ostotapahtuman, saat laskun ostoksestasi sähköpostiisi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva
luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi. Luottosopimuksen allekirjoittamisen yhteydessä sinulle myönnetään luottoraja, joka on käytettävissä myöhempiin ostoksiin luottoehtojen mukaisesti.

Kun sinulla on voimassa oleva luottosopimus, sinun tulee maksaa eräpäivään mennessä vain saamallasi laskulla mainittu vähimmäissumma mutta voit halutessasi suorittaa myös tätä suuremman summan. Sen jälkeen sinulle lähetetään kuukausittain sähköpostitse tililasku, kunnes luotto on kokonaan maksettu. Voit aina halutessasi lyhentää luottoasi myös tililaskulla mainittua vähimmäissummaa suuremmissa osissa.

Luottokustannukset ja luottoesimerkki: Zapato Ky verkkokaupassa  sovelletaan kampanjaehtoja, joiden mukaisesti tililuoton korko on 19,2 % nimellisenä vuosikorkona ilmaistuna ja kuukausimaksu on 3,80 € kuukaudessa. Jos myönnetty luottoraja on 1 000 € ja se on kokonaisuudessaan käytetty Zapato Ky verkkokaupasta tehtyihin ostoksiin sekä luotto maksetaan takaisin 36 kuukauden aikana sovellettavilla kampanjaehdoilla todellinen vuosikorko on 30,7 %, luottokustannusten yhteismäärä 433 €, maksettava kokonaismäärä 1433 € ja maksuerien lukumäärä 36 kpl. Viivästyneistä maksuista veloitetaan lainmukaiset muistutusmaksut ja perintäkulut sekä korkoa viivästyneeltä ajalta.

Luottoehdot

Laskun ja luoton myöntäjä on Collector Bank AB, Lilla Bommens Torg 11, Box 11914, SE-404 39. Lisätietoja www.collector.fi.

Saat täydelliset ehdot ja tiedot Collector Laskusta ja Tililuotosta seuraavista linkeistä:
Tarkempi palvelukuvaus: https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot: https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Tilisiirto

Voit maksaa tilauksesi tilisiirrolla. Tilauksesi astuu voimaan, kun maksu on siirtynyt tilillemme. Kun summa näkyy tilillämme, postitamme tilauksesi seuraavan arkipäivän kuuessa. Mikäli maksua ei suoriteta seitsemän päivän sisällä, katsomme tilauksesi peruuntuneeksi. Maksun yhteydessä kirjoita tilausnumero viestikenttään.

Toimitus

Toimitamme tuotteet tilaajille Postin välityksellä. Toimituskulut 5,60€. Yli 80,00€ tilauksien toimitus on maksuton.

Toimitusaika

Tilauksesi astuttua voimaan, toimitamme tuotteet seuraavan arkipäivän kuluessa.

Palautukset

Voit palauttaa vastaanottamasi tuotteet kahden viikon kuluessa tilauksesta. Ennen palauttamista tee ilmoitus sähköpostitse info(at)zapato.fi saadaksesi lisäohjeet palauttamiseen. Ilman ennakkoilmoitusta lähetettyjä palautuksia emme vastaanota. Mikäli tilauksesi on vaurioitunut kuljetuksen aikana, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi meille sekä tehtävä reklamaatio Postiin. Palautettaessa tuote tulee pakata samoin kuin se oli sinulle toimitettaessa pakattu. Tuotteiden palautuksissa maksamme hyvityksen asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille 7 vrk kuluessa.

Palautus tulee tehdä K-Citymarket Salo SmartPostiin. Mahdollisen palautuksen tai tuotteen vaihdon maksaa asiakas.

Paketin mukaan on laitettava

  • tilaajan koko nimi ja puhelinnumero
  • tilauksen numero
  • asiakkaan tilinumero

Palautus osoitteeseen:
Zapato Ky
Turuntie 3
24100 Salo
Puh. 050 517 5046

Mikäli noutamaton postipaketti palautuu takaisin liikkeeseemme, vähennämme takaisin maksettavasta summasta palautuksesta aiheutuneet postikulut.

Tietosuoja

Käsittelemme tietojasi henkilötietolain (10 ja 24§) ja Euroopan Unionin yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Lue rekisteri- ja tietosuojaselosteemme kokonaisuudessaan täällä.

Turuntie 3, 24100 Salo

02 7333946

info@zapato.fi

Avoinna

ma - pe 10.00 - 17.00

la 10.00 - 14.00

Jos et ehdi liikkeeseemme aukioloaikojen puitteissa, voimme sopia sinulle oman shoppailuhetken.

X